CURSURI THETAHEALING

 

CURS THETAHEALING BAZĂ

CURS THETAHEALING AVANSAT

CURS  DIG DEEPER

Curs Intro

CURS THETAHEALING INTRO

Sumar al sumarului. Aici poți să te întâlnești cu Theta Healing și să descoperi cu ce te poate ajuta la un preț mic.

CURS THETAHEALING ADN BAZA

Învăţăm bazale tehnicii ThetaHealing, astfel încât să putm lucra cu noi sau cu alţii încă de la început. Învăţăm cum să descoperim convingeri limitative şi cum pot să fie ele schimbate cu convingeri pozitive, cum să ne protejăm de atacuri energetice, cum să atragem sufletul pereche, cum să manifestăm ceea ce ne dorim în această viaţă, şi multe altele.

CURS THETAHEALING AVANSAT

Este continuarea naturală a primului curs, în care descoperim cum se pot crea Sentimentele, cum ne debarasăm de regrete, despre planurile existenţei, cum putem renunţa la jurăminte şi prominsiuni din viaţa aceasta sau alte vieţi, cum să lucrăm cu plantele, vindecarea copilului interior, comunicarea cu E-ul superior, etc…

DIG DEEPER – SAPARE PROFUNDA IN SUBCONSTIENT

Exersăm şi aprofundam cum să aplicăm tehnica însuşită în cadrul precedentelor cursuri, pentru a putea identifica fricile noastre cele mai mari şi ce convingeri se afla în spatele lor şi cum pot fi schimbate. Aprofundam modalităţi de manifestare, citire intuitivă şi învăţăm cele 8 modalităţi de abordare a săpării în subconştient.

Curs Manifestare si Abundenta

MANIFESTARE SI ABUNDENTA

Acest curs este dedicat persoanelor care au absolvit cursul DIG DEEPER.

TU ȘI PARTENERUL TĂU – CREȘTEREA RELAȚIEI

Ai șansa de a face noi pași în evoluția personală, de cuplu sau parteneriat.

TU ȘI DUMNEZEU – CREȘTEREA RELAȚIEI

Ai șansa de a face noi pași în evoluția personală, de cuplu sau parteneriat.

Descoperă-ți Algoritmul

DESCOPERĂ-ȚI ALGORITMUL

Ai șansa de a-ți descoperi proprii algortimi ce activează în interiorul tău, care te ghidează în a fii conștient/ă doar de anumite informații și în a lua anumite decizii. Chiar și decizia ta de a participa sau nu la acest curs este ghidată proprii tăi algoritmi.