De multe ori ne dorim sa putem da timpul inapoi, sa mai avem o sansa, sa putem lua o alta decizie, sa putem incepe altfel.
Daca ar exista un astfel de moment cum oare am putea face lucrurile altfel, noi fiind aceiasi? Pentru ca la acel moment, noi am fi aceiasi, cei care au procedat in acel fel.

Orice eveniment, intamplare, schimbare din viata noastra ne fac ceea ce suntem, ne transforma, ne ofera sansa de a face lucrurile diferit. Astfel, fara acele momentre, fara acele decizii, actiuni sau inactiuni, nu am fi ceea ce suntem. Insa, orice schimbare, fie ea foarte mica, poate reprezenta un nou inceput. Un inceput al noii noastre existente. Zilnic avem sansa unui nou inceput. In fiecare moment al vietii noastre putem lua decizii noi, putem actiona dupa bunul plac, putem construi un nou drum, putem sa ne transformam, sa evoluam, putem incepe altfel. Niciodata nu este prea tarziu sa ne redescoperim, sa progresam, sa dam un alt sens vietii noastre, sa schimbam macazul, sa inovam, sa fim noi insine, sa incercam lucruri noi, sa ne testam limitele, sa le depasim, sa stabilim noi standarde, sa evoluam. Asta pentru ca suntem o alta fiinta in fiecare noua clipa a existentei noastre, suntem mereu la inceput. Inceputul noii noastre existente se schimba necontenit dandu-ne sansa sa fim ceea ce ne dorim.

E suficient sa fim constienti de aceasta sansa divina si sa facem ca fiecare inceput sa fie tot mai bun de fiecare data. Putem face asta, cunoscandu-ne cu adevarat, acceptandu-ne, privind cu incredere in viitor. Un viitor mai bun care tocmai incepe!