Suflete Pereche

Suflete Pereche

In Theta Healing invatam cum sa atragem unul sau mai multe suflete pereche in viata noastra. Da, ati vazut bine, “unul sau mai multe”. Caci pentru fiecare persoana, nu exista doar un singur suflet pereche, asa cum se spune in general. Aceasta convingere este eronata.

Sufletele pereche sunt niste suflete care au o afinitate, unul pentru celalalt. Nu e nevoie sa fie doar in cazul unei relatii de cuplu. Poate sa fie o prietenie stransa sau chiar, o relatie de afaceri, intre doua suflete pereche.

O alta credinta gresita si, din nou, obisnuita, este aceea ca sufletul pereche te va completa si iti va aduce iubire si bucurie. Ca el/ea iti va face viata mai buna si mai frumoasa. Intr-adevar, un suflet pereche va fi pentru tine, in acelasi timp, un element nou, si vechi (pentru ca e cunoscut din alte vieti sau din alte locuri si timpuri) si va fi un bonus mare in viata ta.

Dar nu el te va completa. Fiecare persoana este deja completa si perfecta, in modul ei unic. Fiecare persoana trebuie sa se iubeasca pe sine si sa se aprecieze. Nu trebuie sa astepte pe altcineva pentru a-i aduce fericire si bucurie in viata.

Daca nu te iubesti pe tine insuti, vei avea un mare obstacol in atragerea sufletului pereche in viata ta. Daca te consideri incomplet/a, si astepti sa fi completat/a de altcineva, vei mai avea un obstacol.

In acest caz, sufletul pereche ar putea fi chiar in fata ta, dar tu nu il vei putea vedea pentru ca ai convingeri si blocaje care te opresc din a-l atrage.

Iubește-te pe tine mai înâi!

Atunci cand incepi sa te iubesti pe tine, chackra inimii va avea parte de o energie noua si puternica, iar apoi chackra sacrala se va activa si va deveni mai puternica. Atunci, sufletul sau sufletele pereche vor fi atrase catre tine. Si nu doar acestea. Si alte persoane se vor simti atrase de tine si de energia ta. Deci nu oricine este atras de tine iti este suflet pereche.

Cum am spus mai sus, intre doua suflete pereche exista o afinitate. Iti vei da seama cine iti este suflet pereche, deoarece vei simti o incantare si o bucurie atunci cand il/o vezi. Inima iti va tresari, si poate vei avea si fluturasi in stomac. Palmele iti vor transpira si te vei gandi mult la el/ea.

Va veti intelege foarte bine, si veti ajunge sa aveti o relatie armonioasa, plina de iubire si de energie creatoare. O relatie de cuplu de succes inseamna o relatie creatoare, una in care ambii parteneri pot evolua, se pot dezvolta si pot invata impreuna. Pot realiza lucruri impreuna, totodata mentinand iubirea, pasiunea si entuziasmul. De fapt, in timp, acestea se vor amplifica.

Un alt obstacol mare, care poate impiedica atractia sufletului sau sufletelor pereche consta in ranile pe care le avem din relatiile din trecut. Daca am avut o relatie, si nu am reusit sa ne iertam fostul partener, daca retinem in noi suparare si furie fata de relatiile din trecut vom fi impiedicati sa ne atragem sufletul pereche. O sa avem retineri in legatura cu o noua relatie, si poate, vom prefera sa nu mai incercam din nou o relatie de cuplu.

Sau, vom incerca, dar din cauza resentimentelor din trecut, vom repeta din nou aceeasi experienta. O relatie plina de certuri si suparari, plina de dezamagiri, care va duce la despartire.

Pentru a putea atrage sufletul pereche, vom avea nevoie sa ne rezolvam aceste conflicte, sa vindecam ranile din trecut si sa transformam resentimentele in iertare si iubire. Da, sa iertam si sa iubim persoana care “ne-a ranit”.

Odata ce ne-am rezolvat conflictele si problemele interioare, astfel inlaturand obstacolele, vom putea atrage sufletul pereche, iar acesta va veni in viata noastra in momente neasteptate, din locuri neasteptate. Il/O vom intalni intr-un mod surprinzator.

Dar cum putem sa trecem peste obstacole si sa atragem sufletul pereche?

Odata ce cunoastem tehnica Theta Healing de a ajunge in cel de al 7-lea plan al existentei, la Creator, vom putea cere sa ne aduca in viata noastra sufletul pereche. Este necesar sa dam cateva specificatii concrete in legatura cu sufletul pereche. De exemplu, este de dorit sa mentionam genul, caci nu am dori sa atragem un suflet pereche masculin, daca am fi orientati catre cele feminine.

Tot cand suntem in cel de al 7-lea plan al existentei, putem cere Creatorului sa ne ajute sa ne vindecam de resentimentele catre trecut, catre anumite persoane. El ne va ajuta si sa reusim sa ne iubim pe noi insine, astfel indepartand toate obstacolele care stau in calea atragerii sufletului pereche.

Poate o sa iti plac si aceste articole: