Seara de Crăciun

.
Este vremea colindelor, vremea mirosului de brad și cozonaci, a bucuriei, iertării, mulțumirii, recunoștinței!
.
Este seara de Crăciun!
Seara nasterii Mantuitorului nostru Isus. Seara in care toti crestinii celebreaza venirea in lume a celui mai bland, iertator, curat si smerit, a celui care s-a nascut pentru noi toti, pentru bucuria si mantuirea noastra, a tuturor.
.
Este seara magică în care dorințele se împlinesc, inimile se deschid, bucuria se revarsă!
.
Este momentul magic în care, mai mult decât oricând, credința își arată încă odată puterea. Credința, încrederea, bucuria, dorința de mai bine, speranța, iubirea, viața, toate pulsează în noi și înafara ființei noastre, recreând o seară de basm, o seară de renaștere, de mare sărbătoare!
Este momentul retrăirii unei minuni! Este momentul vibrației profunde! Este momentul bucuriei universale!
.
Așadar, fiți vulnerabili! Reîntoarceți-vă la copilărie! Fiți puri! Fiți sinceri! Fiți fericiți! Fiți voi minunea propriei vieți! Lăsați-vă purtați de dalbul ler! Primiți cu inima deschisă bucuria sărbătorii! Acceptați darurile vieții și împărtășiți cu cei din jur tot ceea ce aveți mai de preț! Faceți ca întreaga lume să vibreze! Faceți ca Universul să simtă bucuria nașterii și renașterii! Bucurați-vă cu sinceritate! Savurați cel mai de preț dar: VIAȚA! Cinstiți-o! Adorați-o! Exploatați-o! Dați-i valoare! Faceți-o neprețuită! Lăsați-o să strălucească și, străluciți odată cu ea!
.
Sărbători fericite, luminoase, strălucitoare!