Politica de Retur pentru Produsele oferite

 

EST EUROPE VISION SRL, persoana juridica romana cu sediul în Rohia 51, Jud. Maramureș, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J24/1578/2008, având CIF RO24378268, se angajează să ofere produse și servicii de calitate superioară. Cu toate acestea, dacă nu sunteți mulțumit de produsele digitale sau înscrierile la cursurile oferite pe portalul www.ovidiugrigor.com, aveți posibilitatea de a solicita returnarea sumelor plătite, în conformitate cu termenii de mai jos:

 

Termen de Retur:

 

Clientul poate solicita returnarea banilor în termen de 5 zile calendaristice de la data achiziționării produsului sau de la data înscrierii la curs.

 

Procedura de Retur:

 

Pentru a solicita returnarea sumelor plătite, trimiteți o notificare pe e-mail la adresa ovidiu.grigor@gmail.com, exprimând motivele nemulțumirii.
Urmare acestei solicitări, veti fi contactat de catre un reprezentant al nostru pentru detalii.
Pentru procesarea returului, este posibil să vă solicităm anumite date (cont IBAN, bancă, cod swift, titular cont, alte informații). Dacă nu furnizați aceste date la cerere, nu vom putea finaliza procesul de returnare a banilor.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și ne dorim să vă oferim cele mai bune experiențe cu produsele și serviciile noastre!

 

Politica de Anulare

 

Dacă doriți să anulați o comandă de produs, trebuie să notificați imediat EST EUROPE VISION SRL, de preferință prin telefon, furnizând numărul comenzii. Dacă anularea este acceptată înainte ca accesul la produsul respectiv să fi fost furnizat, nu se percepe nicio taxă suplimentară de anulare. Odată ce accesul la produsul achizitionat a fost furnizat, comanda nu poate fi anulată sau rambursată.

Dacă anularea a fost solicitată înainte de furnizarea accesului la produs și EST EUROPE VISION SRL a acceptat-o, vom rambursa sau re-credita contul dumneavoastră cu suma totală în termen de până la 7 zile lucrătoare. EST EUROPE VISION SRL poate anula o comandă dacă produsul nu este disponibil din orice motiv imputabil platformei sale. În acest caz, vă vom trimite o notificare și vom rambursa orice plată efectuată.

 

O comandă efectuată de către Utilizator poate fi anulată fără nicio notificare prealabilă și fără nicio obligație ulterioară din partea ambelor părți sau fără ca vreo parte să poată pretinde daune-interese celeilalte în următoarele cazuri:

a) Neacceptarea de către banca emitentă a cardului Utilizatorului a tranzacției, în cazul plății online;
b) Invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri aprobat de compania noastră, în cazul plății online;
c) Datele furnizate de către Utilizator pe Platformă sunt incomplete și/sau incorecte.