POLITICA PRIVIND PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

 

Politica de protecție a datelor cu caracter personal este un document care descrie modul în care compania noastră colectează și utilizează datele dumneavoastră personale.

 

Această politică ne ajută să explicăm practicile noastre legate de informațiile pe care le procesăm pentru a vă putea presta serviciile.

 

Acest document conține informații despre datele pe care le colectăm și modul în care acestea vă afectează, precum și măsurile pe care le luăm pentru a asigura confidențialitatea datelor dumneavoastră.

 

Politica de protecție a datelor cu caracter personal se aplică tuturor serviciilor noastre disponibile pe acest site, cu excepția cazului în care se specifică altfel.

Vă recomandăm să citiți și termenii și condițiile care descriu termenii de utilizare a produselor și serviciilor noastre.

 

CINE ESTE OPERATORUL DE DATE?

Societatea care colectează si procesează datele este EST EUROPE VISION SRL, reprezentant prin Ovidiu Adrian Grigor.

EST EUROPE VISION SRL este „operatorul de date” al tuturor datelor personale colectate si utilizate in legătură cu clienții si vizitatorii site-ului www.ovidiugrigor.com.

EST EUROPE VISION SRL este persoana juridica romana. înregistrata la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J24/1578/2008, având CIF RO24378268 si sediul social stabilit in Rohia 51, Jud. Maramureș, telefon 0770167398, Email ovi.grigor@gmail.com, portal on line www.ovidiugrigor.com.

CE DATE PERSONALE COLECTAM?

Colectăm date personale care ne permit să vă identificăm, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și informațiile despre accesul dumneavoastră pe site-ul nostru.

Aceste date sunt colectate atunci când utilizați site-ul web, când completați un formular de înscriere sau de contact sau când vă abonați la un program furnizat de noi sau la newsletter-ul pe care îl trimitem.

Scopul colectării acestor date este pentru a putea funcționa optim și pentru a furniza serviciile și produsele solicitate de către dumneavoastră, pentru a îmbunătăți serviciile/produsele pe care vi le oferim și pentru a putea înțelege solicitările dumneavoastră și a personaliza oferta serviciilor/produselor noastre.

 

Mai exact, putem colecta următoarele categorii de informații:

 • Nume și prenume;
 • Adresa de e-mail;
 • Numărul de telefon;
 • Adresa de livrare în situația în care se comandă un produs fizic;
 • Informații despre utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru;
 • Comunicațiile pe care le faceți cu noi sau pe care le direcționați către noi prin scrisori, e-mailuri, servicii de chat, apeluri și rețele de socializare;
 • Locația, inclusiv locația geografică în timp real a computerului sau a dispozitivului dumneavoastră prin GPS, Bluetooth, împreună cu locațiile Wi-Fi hotspot și turnul celular cu sursa de mulțime, dacă utilizați funcțiile bazate pe locație și activați Serviciile de localizare setări pe dispozitiv și pe computer.

 

PRINCIPIILE NOASTRE PRIVIND COLECTAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL:

Ne angajăm să respectăm principiile de protecție a datelor cu caracter personal prevăzute de GDPR, pentru a ne asigura că toate datele sunt:

 1. Prelucrate în mod corect, legal și transparent;
 2. Colectate în scopuri specificate, explicite și legitime;
 3. Adecvate, relevante și limitate în raport cu scopurile pentru care sunt prelucrate;
 4. Corecte și actualizate;
 5. Păstrate într-o formă care nu permite identificarea persoanelor vizate mai mult timp decât este necesar în raport de scopul prelucrării;
 6. Procesate în conformitate cu drepturile persoanei vizate, într-un mod care să asigure o securitate adecvată a prelucrării, astfel încât datele să fie integre, confidențiale și disponibile.

 

 

ÎN CE SCOP PROCESĂM DATELE DVS. PERSONALE?

Datele pe care le colectăm de la dvs. pot fi utilizate în una dintre următoarele modalități:

 • Pentru a furniza conținut personalizat (informațiile dvs. ne ajută să răspundem mai bine nevoilor dvs. individuale);
 • Pentru a îmbunătăți site-ul nostru (ne străduim în mod continuu să îmbunătățim calitatea serviciilor oferite de site-ul nostru pe baza informațiilor și a feedback-ului pe care îl primim de la dvs.);
 • Pentru a îmbunătăți serviciul de relații cu clienții (informațiile dvs. ne ajută să răspundem mai eficient la solicitările și nevoile clienților);
 • Pentru a procesa tranzacții efectuate;
 • Pentru a vă contacta în vederea detalierea evenimentelor/cursurilor/programelor oferite de noi sau a purtării de discuții prealabile contractării: acest lucru se va întâmpla după ce dvs. v-ați exprimat consimțământul separat și expres în acest sens;
 • Pentru comunicări periodice în scop de marketing (transmitere newsletter, materiale, articole, informații despre produse/servicii/proiecte viitoare); acest lucru se va întâmpla după ce dvs. v-ați exprimat consimțământul separat și expres în acest sens.

 

PE CE BAZA PROCESAM DATELE DUMNEAVOASTRĂ PERSONALE?

 1. Baza legală
  Vom procesa datele dumneavoastră numai în cazul în care avem o bază legală pentru a face acest lucru, care depinde de motivele pentru care am colectat și folosit datele dumneavoastră.
 2. Respectarea obligațiilor legale
  Colectarea și procesarea datelor dumneavoastră în scopul emiterii facturii de vânzare se bazează pe obligația legală a societății în relația cu clienții, în scopul respectării de către noi a obligațiilor legale ce ne revin.
 3. Consimțământul dumneavoastră
  Vom folosi datele dumneavoastră personale pentru trimiterea de informații de marketing (articole, informații despre cursuri, evenimente etc.) sau pentru contactarea dumneavoastră în vederea detalierii cursurilor și programelor pe care le susținem, doar după ce ați exprimat consimțământul în acest sens. Puteți retrage consimțământul în orice moment. Menționăm că doar persoanele cu vârsta de cel puțin 18 ani pot să își dea consimțământul, iar pentru cei sub această vârstă este necesar consimțământul părinților sau al tutorilor legali ai copiilor.
 4. Interesul nostru legitim
  Avem un interes legitim de a garanta securitatea site-ului nostru pentru dumneavoastră și de a înțelege nevoile, așteptările și nivelul de satisfacție al utilizatorilor noștri pentru a ne îmbunătăți produsele, serviciile și mărcile noastre și a crește nivelul de satisfacție al vizitatorilor și clienților noștri.

 

CE DATE NU STOCĂM NICIODATĂ:

Informațiile privind cardul de plată ale clientului, utilizatorului sau cumpărătorului nu vor fi accesibile sau stocate de către noi.

Aceste date vor fi păstrate exclusiv de către instituția de autorizare a tranzacției sau de o altă entitate autorizată să ofere servicii de stocare a datelor de identificare a cardului. Înainte de introducerea datelor, clientul sau utilizatorul va fi informat cu privire la această entitate.

Despre 3D Secure:

3D Secure este o nouă abordare globală pentru autentificarea cumpărătorilor și vânzărilor în tranzacțiile online sigure.

Această măsură de securitate implică redirecționarea utilizatorului la o pagină securizată în momentul efectuării plății, unde înregistrarea fiecărui deținător de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare unic pentru fiecare tranzacție online.

Cărțile de credit acceptate pentru plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au codul CVV/CV2).

 

CAT TIMP PASTRAM DATELE?

Datele personale ale utilizatorilor vor fi stocate doar pe perioada necesara realizarii scopului pentru care sunt prelucrate.

Pentru a determina durata adecvata de pastrare, vom lua in considerare cantitatea si natura datelor, precum si scopurile pentru care acestea sunt prelucrate.

In plus, vom analiza daca putem atinge aceste scopuri prin alte mijloace.

Daca este necesar, vom pastra datele personale pentru a ne conforma obligatiilor legale sau pentru a raspunde la reclamatii sau intrebari.

Dupa ce a fost realizat scopul pentru care au fost prelucrate, datele personale ale utilizatorilor vor fi sterse sau distruse in siguranta.

Ne straduim sa minimizam cantitatea de date personale pe care le folosim.

In cazul in care datele personale au fost obtinute prin consimtamantul expres al utilizatorilor pentru a primi informatii despre evenimente, cursuri sau programe viitoare sau prin abonarea directa la newsletter-ul www.ovidiugrigor.com sau prin descarcarea de resurse inspirationale (cum ar fi meditatii sau ghiduri de dezvoltare personala) apartinand site-ului nostru, aceste date vor fi sterse in momentul in care utilizatorii isi retrag consimtamantul sau cand scopurile pentru care au fost colectate nu mai sunt valabile.

In cazul in care legea ne cere sa pastram datele personale pentru o anumita perioada de timp (cum ar fi termenul de 5 ani pentru facturi), acestea vor fi sterse dupa expirarea termenului prevazut de lege.

Partea superioară a formularului

CUI PUTEM DEZVĂLUI DATELE DUMNEAVOASTRĂ PERSONALE?

EST EUROPE VISION SRL nu va vinde, transfera sau schimba în vreun fel datele dumneavoastră personale către orice altă companie sau persoană fără consimțământul dumneavoastră.

Cu toate acestea, anumite date pot fi comunicate în scopul de a vinde produsul sau serviciul solicitat.

Aceste date pot fi dezvăluite următorilor destinatari:

 • administrații și organisme publice conform normelor fiscale, de protecție a muncii sau de siguranță socială,
 • companiile însărcinate cu livrarea produsului,
 • companiile însărcinate cu procesarea plății pentru produsul/serviciul dumneavoastră.

În toate cazurile, terții cu care se partajează datele personale vor fi obligați să adopte măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja datele dumneavoastră personale.

De asemenea, EST EUROPE VISION SRL încheie contracte cu fiecare terț pentru a specifica măsurile de protecție a datelor personale.

Dacă doriți mai multe informații despre dezvăluirea datelor dumneavoastră către partenerii noștri, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail ovi.grigor@gmail.com.

 

CUM PROTEJĂM CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DUMNEAVOASTRĂ PERSONALE?

Site-ul nostru utilizează metode de securitate a informațiilor pentru a preveni accesul neautorizat la datele dumneavoastră personale și pentru a garanta confidențialitatea acestora.

Am luat toate măsurile tehnice și organizatorice necesare pentru a proteja integritatea și siguranța datelor dumneavoastră personale împotriva pierderii, distrugerii sau deteriorării acestora.

Pentru a garanta transferul sigur al informațiilor sensibile, utilizăm tehnologia Secure Socket Layer (SSL), standardul criptării informațiilor personale în industrie.

După finalizarea unei tranzacții, informațiile dumneavoastră personale (cum ar fi numerele de card de credit, numerele de securitate socială și datele financiare) nu sunt stocate pe serverele noastre, ci sunt procesate prin intermediul platformei MobilPay, cu care avem un acord de colaborare care prevede clauze stricte de protecție a datelor dumneavoastră.

În anumite situații, putem dezvălui informațiile dumneavoastră personale unor terțe părți, dar numai în conformitate cu politicile noastre de confidențialitate și cu partenerii noștri care au acordat măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja datele dumneavoastră personale.

Nu suntem responsabili pentru pierderea de informații cauzate de erori de soft sau de securitatea serverului care găzduiește site-ul nostru.

 

TRANSFERUL DE DATE PERSONALE

Ne angajăm să nu vindem, să nu tranzacționăm și să nu transferăm informațiile dvs. personale către terțe părți, cu excepția cazurilor expres prevăzute în această Politică de confidențialitate sau cu acordul dvs. În unele cazuri, datele dvs. pot fi transmise companiei noastre de administrare a site-ului sau partenerilor noștri de servicii. Este important de menționat faptul că cerem tuturor furnizorilor noștri să proceseze informațiile dvs. în mod sigur și în conformitate cu legislația privind protecția datelor. În plus, datele dvs. pot fi divulgate autorităților în cazul în care acest lucru este impus de lege. Cu toate acestea, informațiile care nu reprezintă date personale pot fi divulgate altor părți în scopuri de marketing, publicitate sau în alte scopuri.

 

DREPTURILE DVS. PRIVIND DATELE PERSONALE

Aveți următoarele drepturi în ceea ce privește datele dvs. personale:

 • Dreptul la informare: aveți dreptul să solicitați informații cu privire la datele dvs. personale, inclusiv despre ce informații sunt stocate și de ce le deținem.
 • Dreptul de acces: aveți dreptul să accesați datele dvs. personale și să solicitați o copie a acestora pentru a verifica legalitatea prelucrării.
 • Dreptul la rectificare: aveți dreptul să ne solicitați rectificarea sau completarea datelor dvs. personale incorecte sau incomplete.
 • Dreptul la limitare: aveți dreptul să ne solicitați limitarea prelucrării datelor dvs. personale, în cazul în care acest lucru este posibil, în funcție de scopul prelucrării.
 • Dreptul la ștergere: aveți dreptul să ne solicitați ștergerea datelor dvs. personale, în cazul în care nu există motive întemeiate pentru a continua prelucrarea acestora sau în cazul în care v-ați exercitat dreptul de a va opune prelucrării.
 • Dreptul de a vă opune la prelucrare: aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dvs. personale în cazul în care prelucrarea se bazează pe un interes legitim și aveți obiecții referitoare la prelucrarea acestora.
 • Dreptul de a vă opune la deciziile automate: aveți dreptul să vă opuneți la deciziile automate luate în legătură cu datele dvs. personale.
 • Dreptul la portabilitate: aveți dreptul să primiți datele dvs. personale într-un format electronic structurat sau să solicitați transmiterea acestora unei alte părți.
 • Dreptul de a vă retrage consimțământul: aveți dreptul de a vă retrage consimțământul acordat pentru colectarea, prelucrarea și transferul datelor dvs. personale.
 • Dreptul de a depune o plângere: aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere a protecției datelor.

Pentru a vă exercita oricare dintre aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la ovi.grigor@gmail.com sau prin scrisoare la adresa: EST EUROPE VISION SRL, Rohia 51, Jud. Maramureș, în atenția Ovidiu Adrian Grigor. Nu se percepe nicio taxă pentru exercitarea drepturilor dvs. În vederea procesării cererii, vă vom solicita să vă identificați prin prezentarea unui act de identitate pentru a asigura securitatea datelor dumneavoastă personale și pentru a evita divulgarea acestora către persoane neautorizate.

 

LINK-URI EXTERIOARE

Ocazional, pe site-ul nostru putem sa includem sau sa oferim produse si/sau servicii ale unor părți terțe. Aceste site-uri ale părților terțe au politici de confidențialitate separate si independente. Astfel, vă recomandăm sa citiți politicile acestora pe care le regăsiți pe site-ul lor si de asemenea, termenii și condițiile site-ului. Nu ne asumam responsabilitatea pentru conținutul si activitățile acestor web site-uri conexe.

Totuși, căutăm sa protejam integritatea site-ului nostru si acceptam orice feedback referitor la aceste site-uri.

Aceasta politica de confidențialitate se aplica doar informațiilor colectate prin intermediul website-ului nostru si nu informațiilor colectate offline.

Termeni si condiții: Va rugam sa accesați secțiunea noastră de Termeni si Condiții care stabilește condițiile de utilizare, de renunțare si de limitare a responsabilității care guvernează utilizarea website-ului nostru.

 

 

PRELUCRARE AUTOMATA DE DATE: COOKIE

POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR PE SITE-UL WWW.OVIDIUGRIGOR.COM

 

CE SUNT COOKIE-URILE?

Cookie-ul (termen cunoscut si ca „browser cookie” sau „HTTP cookie” sau pur si simplu ”cookie”) este un fișier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de către un Web-server unui browser si este complet “pasiv” (nu conține programe software, viruși sau spyware si nu poate accesa informațiile de pe hard driverul utilizatorului).

LA CE SUNT FOLOSITE COOKIE-URILE?

Aceste fișiere fac posibila recunoașterea terminalului utilizatorului si prezentarea conținutului într-un mod relevant, adaptat preferințelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experiență plăcută de navigare si susțin eforturile noastre pentru a oferi servicii confortabile utilizatorilor. Ex:  preferințele in materie de confidențialitate online, coșul de cumpărături sau publicitate relevanta. De asemenea, sunt utilizate in pregătirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa înțelegem cum un utilizator interacționează cu paginile noastre web, permițându-ne îmbunătățirea structurii si conținutului lor. excluzând identificarea personala a utilizatorului.

CE COOKIE-URI FOLOSIM?

Folosim doua tipuri de Cookie-uri: temporare (limitate per sesiune) si persistente.

Cookie-urile temporare sunt stocate pana la închiderea site-ului sau browser-ului.

Cookie-urile persistente sunt fișiere ce rămân pe terminalul utilizatorului pe o perioada nelimitata de timp pana când sunt șterse manual de utilizator.

CUM SUNT FOLOSITE COOKIE-URILE DE CĂTRE ACEST SITE?

EST EUROPE VISION SRL folosește cookie-uri in următoarele scopuri: . Cookie-uri de performanta a site-ului, load-balancing . Cookie-uri de analiza a vizitatorilor, înregistrare, marketing, geo-targetare . Cookie-uri third party ale diverșilor furnizori de servicii de marketing sau alte tipuri

STATISTICA

Site-ul folosește cookie-uri de statistica pentru a colecta informații despre modul in care vizitatorii utilizează acest site si pentru a detecta posibile probleme de navigare. Instrumentele de statistica stochează informații despre paginile vizitate, durata de navigare pe site. modalitatea prin care a fost accesat site-ul precum si secțiunile accesate din cadrul paginilor. Nu sunt stocate informații personale, prin urmare, aceste informații nu pot fi folosite pentru identificarea utilizatorului.

 

EST EUROPE VISION SRL folosește instrumente de analiza statistica pentru a putea urmări daca site-urile întrunesc cerințele utilizatorilor si pentru a prioritiza îmbunătățirea proceselor derulate.

Daca doriți sa aflați mai multe informații cu privire la modul in care aceste plugin-uri folosesc si colectează aceste date, citiți mai jos.

 

SERVICIILE NOASTRE ȘI PLUGIN-URILE DE REȚELE SOCIALE

Pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor noștri și pentru a permite distribuirea conținutului, serviciile noastre utilizează plugin-uri de rețele sociale. Acestea pot transfera informații direct de pe dispozitivul utilizatorului către operatorii de rețele sociale. Nu putem controla informațiile colectate de aceste plugin-uri. În cazul în care utilizatorul este conectat la rețeaua socială, utilizarea serviciului nostru poate fi asociată cu contul său de rețea socială. Interacțiunea cu plugin-urile (de exemplu, apăsând pe butoanele „Like”, „Follow” sau „Share” sau introducând un comentariu) poate duce la afișarea de informații în profilul de rețea socială al utilizatorului. Chiar și în cazul în care utilizatorul nu este conectat la contul său de rețea socială, plugin-urile pot transmite adresa sa IP către operatorii de rețea socială. Vă rugăm să luați în considerare acest aspect atunci când utilizați serviciile noastre. Pentru mai multe informații despre operatorii de plugin-uri de rețele sociale utilizate în serviciile noastre, vă rugăm să consultați lista de mai jos:

OPERATORII DE PLUGIN-URI UTILIZATE ÎN SERVICIILE NOASTRE

Dacă sunteți utilizator al uneia sau mai multor rețele sociale și nu doriți ca datele privind utilizarea serviciilor noastre să fie asociate cu datele dvs. de membru stocate de operatorii de rețele sociale, vă rugăm să vă conectați la rețeaua socială înainte de a utiliza serviciile noastre. Mai jos sunt informațiile de confidențialitate ale operatorilor plugin-urilor de rețele sociale utilizate în serviciile noastre:

 

 

 

Facebook: puteți consulta politica de confidențialitate a Facebook la adresa https://www.facebook.com/about/privacy/.

 

LinkedIn: puteți consulta politica de confidențialitate a LinkedIn la adresa http://www.linkedin.com/legal/privacy-policy?trk=hbftpriv.

 

Twitter: puteți consulta politica de confidențialitate a Twitter la adresa https://help.twitter.com/en/rules-and-policies/update-privacy-policy.

 

Google: puteți consulta politica de confidențialitate a Google la adresa https://policies.google.com/privacy?hl=ro.

 

Evernote: puteți consulta politica de confidențialitate a Evernote la adresa https://evernote.com/privacy/.

 

Smartbill: puteți consulta politica de confidențialitate a Smartbill la adresa https://www.smartbill.ro/politica-de-confidentialitate.

 

CE INFORMAȚII CONȚIN COOKIE-URILE?

Cookie-urile sunt fișiere text de dimensiuni mici care păstrează informații și permit website-urilor să recunoască browser-ele utilizatorilor. Acestea nu solicită și nu păstrează informații cu caracter personal și, în majoritatea cazurilor, nu identifică personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea cookie-urilor sunt criptate astfel încât să nu poată fi accesate de persoane neautorizate.

DE CE SUNT COOKIE-URILE IMPORTANTE PENTRU INTERNET?

Cookie-urile sunt esențiale pentru funcționarea eficientă a internetului și ajută la generarea unei experiențe de navigare adaptată preferințelor și intereselor utilizatorilor. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face ca unele website-uri să nu mai poată fi utilizate. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu înseamnă că nu veți mai primi publicitate online, ci doar că aceasta nu va mai ține cont de preferințele și interesele dvs. evidențiate prin comportamentul de navigare. Exemple de întrebuințări importante ale cookie-urilor includ: conținut și servicii adaptate preferințelor utilizatorilor, oferte adaptate pe interesele utilizatorilor, reținerea filtrelor de protecție a copiilor privind conținutul pe internet, limitarea frecvenței de difuzare a reclamelor și furnizarea de publicitate mai relevantă pentru utilizatori.

SECURITATE ȘI PROBLEME LEGATE DE CONFIDENȚIALITATE

Este important de menționat că cookie-urile nu sunt viruși și nu pot fi considerate astfel, deoarece nu conțin bucăți de cod și nu pot fi executate sau auto-rulate. În plus, ele nu pot fi duplicate sau replicate pe alte rețele pentru a fi rulate din nou. Cu toate acestea, cookie-urile pot fi utilizate în scopuri negative. Deoarece stochează informații despre preferințele și istoricul de navigare al utilizatorilor, atât pe un anumit site, cât și pe mai multe alte site-uri, acestea pot fi folosite ca o formă de spyware. Pentru a evita astfel de probleme, browser-ele au integrate setări de confidențialitate care furnizează diferite niveluri de acceptare a cookie-urilor, inclusiv perioada de valabilitate și ștergere automată după ce utilizatorul a vizitat un anumit site. De asemenea, multe produse anti-spyware sunt conștiente de existența cookie-urilor și le marchează pentru a fi șterse în cadrul procedurilor de ștergere/scanare anti-virus/anti-spyware.

ALTE ASPECTE DE SECURITATE LEGATE DE COOKIE-URI

Deoarece protecția identității este foarte valoroasa si reprezintă dreptul fiecărui utilizator de internet, este indicat sa se știe ce eventuale probleme pot crea cookie-urile. Pentru ca prin intermediul lor se transmit in mod constant, in ambele sensuri informații intre browser si website. daca un atacator sau persoana neautorizata intervine in parcursul de transmitere a datelor, informațiile conținute de cookie pot fi interceptate. Deși foarte rar, acest lucru se poate întâmpla daca browser-ul se conectează la server folosind o rețea necriptata (ex: o rețea WiFi nesecurizata).

Alte atacuri bazate pe cookie implica setări greșite ale cookie-urilor pe servere. Daca un website nu solicita browser-ului sa folosească doar canale criptate, atacatorii pot folosi aceasta vulnerabilitate pentru a păcăli browser-ele in a trimite informații prin intermediul canalelor nesecurizate. Atacatorii utilizează apoi informațiile in scopuri de a accesa neautorizat anumite site-uri. Este foarte important sa fiți atenți in alegerea metodei celei mai potrivite de protecție a informațiilor personale.

Sfaturi pentru o navigare sigura si responsabila, bazata pe cookies.

Datorită flexibilității lor si a faptului ca majoritatea dintre cele mai vizitate site-uri si cele mai mari folosesc cookie-uri, acestea sunt aproape inevitabile. Dezactivarea cookie-urilor nu va permite accesul utilizatorului pe site-urile cele mai răspândite si utilizate printre care Youtube, Gmail, Yahoo si altele, lata câteva sfaturi care va pot asigura ca navigați fără griji însă cu ajutorul cookie-urilor:

 • Particularizați-vă setările browser-ului in ceea ce privește cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru voi. al securității utilizării cookie-urilor.
 •  Daca nu va deranjează cookie-urile si sunteți singura persoană care utilizează computerul, puteți seta termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si al datelor personale de acces.
 • Daca împărțiți accesul la calculator, puteți lua in considerare setarea browser-ului pentru a șterge datele individuale de navigare de fiecare data când închideți browser-ul. Aceasta este o varianta de a accesa site-urile care plasează cookie-uri si de a șterge orice informație de vizitare la închiderea sesiunii de navigare.
 • Instalați-vă si updatați-vă constant aplicații anti-spyware.

Multe dintre aplicațiile de detectare si prevenire a spyware-ului includ detectarea atacurilor pe site-uri. Astfel, împiedică browser-ul de la a accesa website-uri care ar putea sa exploateze vulnerabilitățile browser-ului sau sa descarce software periculos. Asigurați-vă ca aveți browser-ul mereu updatat. Multe dintre atacurile bazate pe cookies se realizează exploatând punctele slabe ale versiunilor vechi ale browser-elor.

Cookie-urile sunt pretutindeni si nu pot fi evitate, daca doriți sa va bucurați de acces pe cele mai bune si cele mai mari site-uri de pe Internet – locale sau internaționale. Cu o înțelegere clara a modului lor de operare si a beneficiilor pe care le aduc, puteți lua masurile necesare de securitate, astfel încât sa puteți naviga cu încredere pe internet.

ȘTERGEREA COOKIE-URILOR

De obicei, aplicațiile utilizate pentru accesarea paginilor web permit salvarea Cookie-urilor pe terminal în mod implicit. Cu toate acestea, aceste setări pot fi schimbate pentru a bloca administrarea automată a Cookie-urilor de către browser-ul web sau pentru a permite utilizatorului să fie informat de fiecare dată când Cookie-uri sunt trimise către terminalul său. Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite funcționalități ale paginii web.

Pentru a opri Cookie-urile, puteți seta browser-ul pentru a nu mai accepta acestea sau pentru a accepta Cookie-uri de la un site anume. Este important de menționat că dezactivarea și refuzul de a primi Cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat și folosit. De asemenea, refuzul de a accepta Cookie-uri nu înseamnă că nu veți mai primi/vedea publicitate online.

Toate browser-ele moderne oferă posibilitatea de a schimba setările Cookie-urilor, care pot fi găsite de regulă în opțiuni sau în meniul de preferințe al browser-ului. Pentru mai multe informații despre setările Cookie-urilor, puteți consulta linkurile utile oferite de Microsoft, All About Cookies sau site-ul youronlinechoices.com. În cazul Cookie-urilor generate de terți, puteți consulta site-ul youronlinechoices.com pentru setări cookie-urilor.

DETALII DESPRE COOKIE-URILE FOLOSITE

Cookie-urile necesare sunt esențiale pentru funcționarea corectă a unui site și permit activarea funcțiilor de bază, precum navigarea în pagină și accesul la zonele securizate de pe site. Fără aceste cookie-uri, site-ul nu poate funcționa corespunzător. Cookie-urile de statistici ajută proprietarii de site-uri să înțeleagă modul în care vizitatorii interacționează cu site-ul, prin colectarea și raportarea de informații în mod anonim. Cookie-urile de marketing sunt folosite pentru a urmări utilizatorii de la un site la altul, în scopul de a afișa anunțuri relevante și antrenante pentru utilizatorii individuali.

 

EXONERARE DE RĂSPUNDERE

Site-ul www.ovidiugrigor.com poate conține legături către alte site-uri și/sau alte pagini web care nu sunt proprietatea EST EUROPE VISION SRL. EST EUROPE VISION SRL nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la conținutul acestor site-uri și nu poate fi ținut răspunzător pentru conținutul, publicitatea, bunurile, serviciile, software-ul, informațiile sau alte materiale disponibile pe sau prin intermediul acestor site-uri. EST EUROPE VISION SRL nu va fi responsabilă pentru pierderea datelor cu caracter personal, de orice efecte negative asupra datelor personale ale vizitatorilor sau de alte daune morale și/sau patrimoniale cauzate de accesul la respectivele site-uri.

 

ACTUALIZAREA POLITICII DE PROTECȚIE ȘI PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prezenta Politică privind Protecția Datelor cu Caracter Personal poate face obiectul unor modificări periodice de conținut, prin actualizarea site-ului www.ovidiugrigor.com. Va vom trimite o notificare înainte de a aduce orice modificări acestei politici și vă vom oferi posibilitatea să consultați DPP revizuit înainte de a alege să continuați să utilizați materialele noastre. Vă rugăm să nu continuați să utilizați site-ul www.ovidiugrigor.com dacă nu sunteți de acord cu astfel de modificări. Termenii DPP se interpretează în conformitate cu legislația aplicabilă.

 

CONTACT

Pentru orice întrebări legate de politica noastră de confidențialitate, ne puteți contacta folosind informațiile de mai jos:

EST EUROPE VISION SRL, CIF: RO24378268, RC: J24/1578/2008 Adresa: Rohia 51, Jud. Maramureș, Tel. 0770167398, email: ovi.grigor@gmail.com.