Momente…

Momente bune și rele

Toti putem spune ca, in existenta noastra, am avut sau avem momente bune si momente proaste. Ceea ce le diferentiaza este consecinta evenimentului, intamplarii, actiunii sau inactiunii.

De asemenea, se mai spune si ca un moment ti-ar fi putut schimba viata. Or, nu intotdeauna un moment care iti schimba viata este unul fericit, pozitiv. Dar, urmare a acelui moment, pozitiv sau negativ, bun sau rau, viata poate deveni frumoasa. O intarziere, o durere care te imobilizeaza, care nu te lasa sa faci miscari sau sa iei decizii, un gand care iti trece prin minte, o idee, o intamplare, toate pot fi simple momente. Momente benefice pentru viata ta viitoare, pentru evenimentele care le urmeaza.

Oricine ale slăbiciuni, dar nu asta e important

Daca nu ai fi avut un moment de slabiciune, nu te-ai fi lasat cucerit/cucerita de jumatatea ta. Daca nu ai fi fost curios pentru un moment, nu ai fi aflat lucruri esentiale pentru viata ta. Daca nu ai fi fost vulnerabil pentru cel putin un moment, nu ti-ai fi dat voie sa fi tu, sa te descoperi ca fiind cea mai minunata fiinta de pe pamant. Daca nu ai fi zambit pentru un moment, nu ai fi atras oameni minunati in viata ta. Daca nu ai fi plans, nu ai fi aflat ca exista oameni carora le pasa de suferinta ta. Daca nu te-ai fi observat intr-un anumit moment, nu ai fi observat ca esti unic, special.

Astfel, momentele, toate, sunt ale noastre, fac parte din viata noastra, sunt manifestarea sau rezultatul manifestarii noastre, suntem noi.

Haideti sa apreciem si sa iubim fiecare moment din viata noastra! Si, astfel, sa ne iubim pe noi!

Poate o sa iti plac si aceste articole:

BOGĂȚIA INTERIOARĂ

 BOGĂȚIA INTERIOARĂ . SPERANȚA . Speranța o găsești în tine! “Cred că este o greșeală să cauți speranța în altă parte...