MANIFESTARE SI ABUNDENTA

.
.
Cu totii stim ca in realitatea cuantica totul exista deja, si bogatia si abundenta , la fel cum exista si opusul lor. Misiunea noastra este de a ne sintoniza pe frecventele lucrurilor pe care vrem sa le materializam in viata noastra.
.
Cursul de Manifestare si Abundenta propune un chestionar care ne ajuta in a gasi , deseori cu surprindere, blocajele ascunse care bruiaza aceasta sintonizare si care se interpun intre noi si atingerea obiectivelor noastre.
.
Vom invata cum sa sapam la nivele cat mai profunde pentru a extrage si elimina aceste blocaje.
.
Vom invata ce este „tempismul divin”, demonstrand ca orice situatie lucreaza in folosul nostru.
.
Vom insufla sentimente pozitive care lipsesc pentru a atrage abundenta in viata noastra.
.
In ThetaHealing conceptul de Manifestare este convingerea ca este posibil sa aduci in realitatea fizica tot ceea ce vrei, conectandu-te cu Energia Creatoare a Tot Ceea Ce E.
.
Orice gand, orice cuvant, emotie, decizie sau actiune, este reflectia a ceea ce vom manifesta in vietile noastre.
.
Pe parcursul acestui seminar de doua zile vom intra in conexiune cu Energia Creatoare pentru a aduce in vietile noastre ceea ce dorim si vom asimila o metoda de lucru pentru a o pune in practica cu prietenii nostri.
.
Cele 100 de afirmatii de testat din chestionar ne vor clarifica obstacolele care stau in calea fluxului abundentei din viata noastra si ne vor oferi o baza de la care vom porni pentru a elibera acest flux.