Manifestare in stare Theta

Manifestare in starea Theta

 

Tehnica Theta Healing ne ofera un avantaj enorm in a primi ceea ce dorim. Manifestarea, prin prisma Theta inseamna crearea, in plan fizic, a dorintelor, prin puterea Creatorului a Tot ceea ce exista. Ne putem transforma realitatea in mai bine cu ajutorul acestei practici.

Realitatea noastra este reflectia gandurilor si cuvintelor noastre. Decizile pe care le luam sunt si ele oglindirea interiorului nostru, ducandu-ne spre o realitatea identica cu ceea ce avem in noi. Datorita puterii gandului si a cuvantului este bine sa ne mentinem o atitudine si o perspectiva pozitiva.

Simpla rostire a dorintelor creeaza posibilitatea de materializare a acestora, in proportie de 30-40%. Daca adaugam si vizualizarea, sansele cresc la 50%. Iar daca facem acestea, cand suntem in starea Theta, posibilitatea de materializare si manifestare a dorintelor creste pana la 80-90%.

Putem utiliza aceasta pentru a avea o viata mai buna, pentru a ne imbunatatii realitatea. Dar nu putem sa facem aceasta si pentru altii. Nu avem voie sa manifestam in viata altora. Fiecare individ are liberul arbitru si vointa proprie, iar noi nu ne permitem sa incalcam aceste atributii.

Primim ceea ce cerem

          Un lucru important sa stim, atunci cand manifestam, este faptul ca vom primi exact ceea ce cerem.

          Aici sunt cateva lucruri de tinut minte:

          -noi ne cream realitate

          -nu putem, prin manifestare, sa facem pe cineva sa ne iubeasca, asta tine de propria lor vointa si alegere

          -nu putem manifesta pentru altii, doar pentru noi

          -trebuie sa fii exact si concret in cererile tale

          -e nevoie sa stii exact ce doresti, si sa spui exact, cuvant cu cuvant ceea ce doresti si in rugaciune

          -ai grija ce vorbesti si ce gandesti; in functie de acestea, se va manifesta in realitatea ta lucruri bune sau rele; ce gandesti si spui iti influenteaza realitatea

          -nu dori sa fii ca si altcineva; in schimb doreste-ti si incearca sa fii cea mai buna versiune a ta

          -e nevoie sa stii ceea ce vrei pentru a crea si manifesta acele lucruri

          Intr-adevar, noi ne manifestam realitatea. Astfel putem sa avem cele mai bune lucruri si experiente pe care lumea ni le poate oferi. Creeaza ceea ce vrei prin manifestarea Theta!

Poate o sa iti plac si aceste articole: