Ingeri pazitori

Ingeri pazitori

 

Ce sunt ingerii?

Ingerii sunt niste fiinte superioare, care, au fost create de dumnezeu pentru a il servi. Intr-un numar mare de teorii si religii diferite, ingerii sunt mentionati si se crede in existenta lor.

Cuvantul “inger” vine de la cuvantul grec “angelos”, a carui insemnatate este cea de “mesager”. Dar majoritatea sunt si asa-zisii ingeri pazitori.

Credinta de inger pazitor vine din epoca sumeriana, de unde s-au raspandit majoritatea convingerilor care sustin existenta ingerilor.

Sumerienii credeau ca fiecare persoana are un fel de “fantoma” care este mereu cu ea, aceasta “fantoma” fiind cunoscuta azi sub denumirea de inger pazitor.

In general, ingerii sunt vazuti ca niste oameni cu aripi. Acestia nu au sex, deci nu sunt masculini sau feminini, desi in multe imagini, desene si schite cu ingeri sunt vazuti ca niste barbati cu aripi.

In ciuda faptului ca sunt vazuti ca niste oameni cu aripi, ingerii pot sa aiba orice forma doresc, deci si un animal poate sa fie de fapt un inger “deghizat”.

In toate religiile, ingerii sunt clasificati in mai multe categorii si sunt structurati pe ierarhii.

Unii sunt ingeri mesageri, cum a fost Ingerul Gabriel, altii sunt razboinici, cum ar fi Ingerul Mihail, care este mai mereu mentionat in contextul bataliilor.

Ingerii nu sunt toti buni, exemplu fiind Lucifer, care a fost un servitor al Divinitatii, dar apoi s-a opus devenind un “Inger Cazut”.

Cum ne pot ajuta ingerii pazitori?

In primul si in primul rand, ne pazesc, ne feresc si au grija de noi. De aici vine si numele de “Inger Pazitor”.

De asemenea, in functie de situatii, ingerii nostri pazitori pot sa ne dea anumite mesaje sau sfaturi prin tot felul de metode, de la o pana alba cazand drept prin fata noastra, pana la un vis intens despre o situatie, sau un mesaj intern pe care il putem auzi sau vedea.

Deci ajutorul ingerilor pazitori consta in grija si in ghidare. Uneori, evoluand, intalnesti situatii noi, iar in functie de acestea, ingerul tau pazitor, sau ingerii se pot schimba cu altii, depinzand de potrivirea lor.

Si da, ati citit bine, “sau ingerii”. O persoana poate sa aiba mai multi ingeri pazitori, nefiind limitata la unul singur.

Cum putem utiliza Theta Healing pentru a ne conecta cu Ingerii Pazitori?

Theta Healing este o tehnica foarte buna pentru a avea o conexiune avansata cu ingerii nostri pazitori si pentru a primi anumite mesaje sau sfaturi in legatura cu situatia in care ne aflam in momentul respectiv.

Prin tehnica de meditatie, se intra in starea Theta, si in cel de al 7-a plan al existentei, unde se afla Creatorul a Tot ceea ce E.

Odata ajunsi acolo, si odata ce ne-am contopit cu energia infinita creatoare si cu iubirea neconditionata, vom cere sa fim capabili sa vedem si sa auzim ingerii pazitori.

Odata ce cererea a fost incheiata, vom vedea sau auzi ceva in functie de ingerii nostri pazitori, daca au sau nu ceva de zis sau de aratat.

Exista si posibilitatea de a nu vedea si a nu auzi nimic, dar deobicei, macar un mesaj, se primeste.

Prin aceasta metoda, putem afla si numele ingerului sau ingerilor nostri pazitori, si sa ii si vedem. Aceasta, normal, daca ei doresc.

Poate o sa iti plac si aceste articole: