DIG DEEPER  – CURS THETAHEALING

 

SĂPARE PROFUNDĂ ÎN SUBCONȘTIENT

Ce este cursul de DIG DEEPER?

 

Modalităţi de săpare şi identificarea convingerii cheie răspunzătoare de crearea sistemului de convingeri.

Ştim că pentru clădirea unui sistem de convingeri există o convingere rădăcina deasupra căreia se construiesc blocuri de convingeri pentru a o susţine pe prima, convingeri care an după an sau existenţa după existenţa, aceasta se ascunde mai adânc în meandrele subconştientului.

După cum ştim subconştientul reţine doar convingeri care îi servesc pentru a ne salva viaţa. Dacă subconştientul a primit, la un moment dat din viaţă (în special, în anii copilăriei din modelul părinţilor) de la conştient interpretarea că ex: “este periculos să permiţi bărbaţilor să se apropie de ţine” el va admite ca fiind adevărat şi-l va integra, şi încă multe alte convingeri, de-alungul timpului, legate de o relaţie cu un partener care îţi vor sabota dorinţa ta de a avea o relaţie sănătoasă., însă pentru subconştient va fi modalitatea de a te proteja de pericol.

Convingerile cheie sunt răspunzătoare de crearea întregului edificiu de credinţe limitante. Odată identificată convingerea cheie, întreg edificiul se răstoarnă, iar noi putem aduce noi mentalităţi care să modifice realitatea.

Există 8 modalităţi predate în acest curs, prin care vom reuşi să înţelegem cum se face săparea. Aceste modalităţi ne vor permite să ajungem cu mai multă rapiditate la convingerea cheie şi să economisim timp. Ceea ce înainte se făcea în 4-5 şedinţe, prin cursul Dig Deeper vom fi capabili să facem într-o singură şedinţă.
Prin exersarea săpării la cursul Dig Deeper, devii expert în identificarea strategiilor de supravieţuire dar şi a strategiilor de iubire pe care le-a dezvoltat o persoană în timpul formării comportamentelor.

Se lucrează asupra următoarelor teme:

 

Cum să lucrezi asupra fricii
Cum să lucrezi asupra resentimentelor
Cum să eliberezi fragmentele de suflete, să eliberezi persoane din obligaţii
Cum să lucrezi asupra convingerilor genetice şi istorice.
Cum să descoperi scopul înalt din spatele situaţiilor traumatice
Cum să ierţi persoanele implicate şi să simţi recunoştinţa faţă de persoană care te-a învăţat o lecţie importantă de viaţă.
Modalităţi de săpare şi identificarea convingerii cheie.

Care sunt învăţămintele pe care ar trebui să le înţelegi din faptul că ai o boală sau trăieşti un faliment sau o separare? Cum ai putea să înveţi lecţia din acea situaţie neplăcută?

Eu aş zice, chiar, cum ai putea să-ţi reaminteşti, ce ţi-ai propus să rafinezi în această existenţa înainte de incarnare prin acea boală, faliment, separare, neplăcere care are darul de a te apropia de obiectivul Sinelui tău Divin?

Cum ai putea să te aliniezi cu Şinele pentru a nu mai merge în altă direcţie decât cea pe care el(TU) a(I) propus-o?

Cum ai putea să accepţi să înveţi virtuţile care te apropie de Esenţă Divină. (Dumnezeu) fără să te mai opui şi, ca urmare, fără să te supui suferinţelor?

La aceste întrebări, îmi propun să-ţi răspund, în mod specific problemelor pe care tu le trăieşti. Pentru că deşi, la nivel colectiv avem acelaşi tip de învăţături, este necesar să înţelegi tu, care sunt învăţăturile tale individuale pentru a vindeca rana.

Doar când îţi înţelegi lecţia şi darul, eşti dispus, să ierţi şi să mergi mai departe pe linia trasată de Şinele tău. Altfel, te învârteşti în cerc, fără a reuşi să înaintezi. Toţi îţi spun să ierţi, însă nimeni, nu îţi spune cum! Toţi îţi spun să accepţi o situaţie inconfortabilă din viaţa ta, dar nimeni nu îţi spune, cum. Toţi îţi spun să-ţi iubeşti duşmanul, dar nimeni nu îţi spune, cum.

Facem împreună toate aceste lucruri, în măsura în care Şinele tău îţi va permite, folosind tehnicile THetaHealing învăţate la cursurile bază şi Avansat. De aceea, este important ca tu să deţii certificatele de bază şi avansat pentru a participa la acest curs REVELATOR.

Acesta este scopul cursului DIG DEEPER!

Dezvăluirea lecţiei de viaţă!

Deşi este un curs foarte puternic, care îţi va dezvălui cele mai importante lecţii de viaţă, preţul pe care tu îl vei plăti este aproape neînsemnat.

În plus de revelarea lecţiei, primeşti şi un certificat de practicant Dig Deeper, lucru care îţi va da calitatea de a-i ajuta de semenii tăi să-şi înţeleagă lecţiile de viaţă. Ce dar imens!!! Ce recompense frumoase te aşteaptă! Cu fiecare suflet eliberat, tu eşti recompensat de Graţia Divină!

Temele Cursului DIG DEEPER

 • Cum să lucrezi asupra fricii;
 • Cum să lucrezi asupra resentimentelor;
 • Cum să eliberezi fragmentele de suflete, să eliberezi persoane din obligaţii;
 • Cum să lucrezi asupra convingerilor genetice;
 • Cum să lucrezi asupra convingerilor istorice;
 • Cum să descoperi scopul înalt din spatele situaţiilor traumatice;
 • Cum să ierţi persoanele implicate şi să simţi recunoştinţa faţă de persoană care te-a învăţat o lecţie importantă de viaţă;
 • Modalităţi de săpare şi identificare a convingerior cheie;

Ce primești la cursul DIG DEEPER

  • manual de curs Dig Deeper în limba romana în (format pdf)
  • iniţiere în metoda ThetaHealing şi posibilitatea punerii în practică a tehnicilor predate de instructor
  • 3 zile de exersare intensivă a stării de conştiinţă theta
  • învăţarea şi exersarea exerciţiilor din manual;
  • învăţarea şi exersarea exerciţiilor din manual
  • înscrierea gratuită ca practicant pe site-ul oficial www.thetahealing.ro
  • accesul la cursurile de instructor ThetaHealing organizate în lume de Vianna Stibal
  • posibilitatea de a accesa o serie de cursuri Theta Healing printre care:
   • Manifestare şi Abundentă,
   • Creşterea relaţiei – Tu şi partenerul tău,
   • Creşterea Relaţiei – Tu şi Dumnezeu,
   • Anatomie Intuitivă
   • etc…

Programul Cursului

DIG DEEPER

Programul pentru cursul în SALĂ:

Sambata  10.00 – 17.00
Duminica 10.00 – 17.00

Programul pentru cursul ONLINE în weekend:

Sambata  15.00 – 21.00
Duminica 15.00 – 21.00

Programul pentru cursul ONLINE în cursul săptămânii:

Luni        19.00 – 22.00
Marți      19.00 – 22.00
Miercuri 19.00 – 22.00
Joi          19.00 – 22.00