VIAȚA – ce vacanță frumoasă!!!

VIAȚA – ce vacanță frumoasă!!!

 

V-ați intrebat vreodată ce este VIAȚA?

Un DAR?   O BINECUVÂNTARE?   O DATORIE?   O CĂLĂTORIE?   Un POPAS?

Ei bine, de ce nu ar fi o frumoasă VACANȚĂ?! Cum ar fi să ne simțim mereu în vacanță? Să facem totul cu plăcere, încântare, seninătate, bucurie, cu sentimentul de libertate. Ar fi minunat. De fapt, este deja minunat! Pentru că această vacanță există deja. Ne-a fost dată, fără nicio condiționare. Am fost lăsați să o trăim fără a ni se impune reguli, fără a ni se cere nimic în schimb, fără a depune vreun efort. Ne-a fost dat să o trăim. Să trăim bucuria călătoriei, a învățării, a evoluției, a descoperirii și redescoperirii.

Noi, călătorii, temerarii propriei experiențe, putem face ca vacanța noastră să decurgă după un tipar sau putem să ne bucurăm pur și simplu de propia noastră călătorie. Stă în puterea noastră să descoperim noi atracții, noi curiozități, să escaladăm munții pe care îi întâlnim în cale, să săpăm în cele mai ascunse locuri pentru a aduce la suprafață bogățiile din interiorul nostru, să ne adăpostim de ploaie sau să ne bucurăm din plin de prospețimea si inviorarea aduse de aceasta. Este alegerea noastră să ne ascundem de soare în spatele unor ochelari imenși, sub borurile unei pălării, în spatele unor pereți sau să ne bucurăm de căldura, blândețea, strălucirea aștrilor. Este o simplă opțiune alegerea unor mijloace de transport rapide care ne asigură trecerea liniei de sosire fără a fi observat frumusețea din jurul nostru, rămasă de mult în urmă, despre care aflăm doar de la ceilalți și, de cele mai multe ori, ne îndoim de existența sa. Cum de altfel, la fel de simplă poate fi alegerea unui parcurs lin, cu pași mărunți, cu încălțări modeste, un parcurs scăldat în încântarea frumuseților din jur, înconjurat de bunătate, liniște, încredere, prietenie, calm, contemplare, spre aceeași unică linie de sosire.

Vacanță, un cuvânt minunat! O experiență binecuvântată! Un sentiment de libertate, liniște, contemplare, regăsire, bucurie, noutate, pace! O renunțare benevolă la reguli, îngrădiri, programe! Un bine-meritat cadou! Sentimentul că merităm să fim fericiți! O trăire liberă, deplină, sinceră! Asta este VIAȚA!!!

Poate o sa iti plac si aceste articole:

Oboseala

Oboseala

OBOSEALA                       Si tu ai parte de oboseala fara sa faci foarte multe lucruri?             Oboseala...

DIG DEEPER

DIG DEEPER

       DIG DEEPER – curs de sapare adanca in subconstient          Stim ca pentru cladirea unui sistem de...