ACȚIUNEA COACE CIREȘELE

Programul ”Acțiunea coace cireșele” este un instrument util în parcurgerea pașilor necesari atingerii unui obiectiv!

De foarte multe ori, ne propunem sau ne dorim ceva, însă nu știm ce anume trebuie să facem pentru asta. Sau poate nu știm cu ce să începem. Sau, odată demarat procesul, apar diverse impedimente, ori renunțăm din diferite motive (timp insuficient, lipsa motivației, pierderea interesului, orientarea spre alte activități etc.). Sau, de foarte multe ori, stabilim obiectivul și depunem maximum de efort și resurse (sau cel puțin așa credem că facem) și totuși, rezultatul se lasă așteptat sau este unul total neașteptat și departe de a fi pozitiv.

”Acțiunea coace cireșele” este un program lucrativ care îți oferă suport pentru susținerea unui demers consecvent în atingerea obiectivelor. Este un ghid prin intermediul căruia poți învăța cum să îți stabilești un obiectiv, să identifici și să schimbi limitările interioare, să te eliberezi de frici, să creezi și să manifești exact ceea ce îți dorești.

Acest program este, totodată, un stimulent pentru re/descoperirea de sine. Este un parcurs în cadrul căruia vei avea șansa de a te cunoaște, de a-ți descoperi mecanismele interioare care te determină să acționezi într-un anumit mod.

Concret, programul lucrativ ”Acțiunea coace cireșele” se va desfășura pe durata a 3 (trei) luni, în care, prin intermediul întâlnirilor/subiectelor de lucru săptămânale și a ”temelor de casă”, noi îți oferim suport în demersul tău de a identifica convingeri, frici, tipare, mecanisme care te împiedică sau îți creează dificultăți în atingerea obiectivelor, precum și spațiul necesar de a schimba toate aceste impedimente în oportunități.

Baza a ceea ce facem este tehnica ThetaHealing aplicată,  precum și alte metode și instrumente de lucru, inclusiv tehnici grafice de reprogramare a subconștientului.

 

Am ales această denumire convinși fiind de faptul că acțiunea este cea care duce la rezultat. De multe ori facem planuri, stabilim strategii, participăm la cursuri sau citim cărți, schimbăm anumite convingeri și obiceiuri, medităm și așteptăm schimbarea.

Ei bine, nu este suficient! Pentru a obține ”cireșe”, nu e suficient să avem cireșul și să citim despre cum se îngrijește acesta. Este insuficient și ineficient să așteptăm trecerea anotimpurilor pentru a vedea ce recoltă ne aduce luna iunie. Putem să ne asigurăm din timp că vom avea o recoltă bogată sau măcar că am făcut tot ceea ce ne-a stat în putință pentru a asigura acest lucru. Alta ne va fi atitudinea atunci când, datorită intemperiilor, factorilor externi nouă, recolta va fi sub nivelul așteptărilor. Însă, cu atât mai mare ne va fi bucuria și satisfacția atunci când, eforturile noastre se vor arăta prin abundența culorii roșii în toi de iunie.

Adoptând o atitudine pro-activă, întreaga noastră lume, interioară și exterioară, este animată de reușită, toate mecanismele se pun în mișcare fiind antrenate toate forțele, toate abilitățile, toate calitățile, știute și neștiute.

Iar atunci când acționăm în mod organizat, conștienți fiind de atu-urile noastre, eliberați de frici și convingeri limitative, drumul spre rezultat va fi mult mai neted.

Aceasta va fi și tema abordată în cadrul programului ”Acțiunea coace cireșele”, cum putem acționa susținut pentru realizarea/atingerea unui obiectiv, stabilind pași de parcurs de la intenție la rezultat.

  Bine de știut!!!

  • Programul îți oferă suport și material de lucru. Atingerea obiectivului depinde numai de tine, de dorința și perseverența ta.
  • Acest program este pentru tine dacă:
  • Îți dorești să realizezi ceva și pur și simplu nu știi cu ce să începi;
  • Întâmpini dificultăți în atingerea obiectivelor propuse;
  • Îți este dificil să te mobilizezi și să ”lucrezi” susținut de unul singur;
  • Renunți cu ușurință atunci când întâmpini dificultăți;
  • De multe ori, simți nevoia să fi susținut, încurajat în demersurile tale;
  • Deși îți dorești cu ardoare ceva, simți că nu ești pregătit/ă încă și amâni demararea acțiunii;
  • Ai senzația că obiectul/dorința ta este prea mare, prea greu de realizat, de neatins;
  • Îți dorești să lucrezi la obiectivul tău într-un mod organizat, într-o atmosferă prietenoasă și încurajatoare;
  • Îți dorești să înveți lucruri noi care să te aducă mai aproape de obiectivul tău;
  • Consideri că a venit momentul tău!

  Cum se desfășoară programul?

  1. Fiecare participant își alege un obiectiv asupra căruia să lucreze pe parcursul celor 3 (trei) luni.

  Despre cum alegem, formulăm și abordăm lucrul cu obiectivul nostru, vom discuta la prima noastră întâlnire;

   

  2. Ne vom întâlni on-line săptămânal, în fiecare zi de miercuri. Întâlnirile noastre vor fi de 2 ore, timp în care, fiecare participant va avea ocazia de a vorbi despre obiectivul său și despre progresele înregistrate.

  Și, cel mai important, în cadrul întâlnirilor vom lucra împreună, utilizând diverse tehnici, pentru a identifica ce ne împiedică în atingerea obiectivului și cum putem schimba acest lucru.

  Vom aborda aspecte precum identificare, testare și schimbare convingeri, descărcări sentimente, manifestarea stării de bine prin intermediul meditației Theta și vom stabili pașii de urmat până la următoarea întâlnire.

  De asemenea, vom utiliza și alte metode, inclusiv tehnici grafice de re/programare a subconștientului, menite a ne ajuta la armonizarea, prin interiorizare și contemplare, a obiectivului nostru, a pașilor de parcurs pentru atingerea acestuia;

   

  3. Pe parcursul celor 3 (trei) luni, pe grupul de lucru, fiecare participant va avea ocazia de a pune întrebări, de a solicita suport și, mai ales, de a semnala progresele înregistrate.

  De asemenea, pe același grup, noi îți vom pregăti și oferi mici surprize și încurajări care să te susțină în demersul tău.

  Programul se va desfășura în lunile Martie 2024 – Mai 2024. Ne vom întâlni on-line, pe zoom, în fiecare zi de miercuri.

  Prima zi este 06 Martie 2024.

  Costul programului este de 2.400 lei.

  DAR, dacă ești suficient de determinat pentru a-ți atinge obiectivele și achiți un avans de 210 lei până la data de 19.02.2024, beneficiezi de varianta  Early Bird în valoare de 1200 lei.