Citirea intuitiva

Citirea intuitiva

 

Ce este citirea intuitiva?

Pentru multi studenti ai tehnicii Theta Healing, citirea intuitiva este unul dintre primele exercitii, si totodata, printre cele mai simple.

Citirea intuitiva este pur si simplu ceea ce exprima numele, adica citirea unui om, deobicei, dar si a unei situatii, pentru a afla orice despre el, prin intuitie.

Ce poti sa citesti prin “Citirea Intuitiva”?

Prin aceasta metoda, prin tehnica citirii intuitive, vei reusi sa afli despre orice om ce probleme are din punct de vedere spiritual, mental sau fizic.

Se poate afla o problema la vreun organ, se poate afla o suferinta sau o trauma majora, si, de asemenea se poate afla daca are un blocaj spiritual sau un suflet ratacit

De fiecare data cand s-a facut acest exercitiu, mai mult de 90% din persoane au reusit sa citeasca intr-un mod corect si exact persoanele cu care faceau exercitiul.

Singurul obstacol in succesul unei citiri intuitive este acela de anu fi deschis catre Creator si catre intuitie, incercand sa iti controlezi tu imaginatia, si nevazand ceea ce este de vazut.

Cum poti si tu sa “Citesti Intuitiv”?

Toate exercitiile si practicile din Theta Healing sunt niste exercitii foarte usoare, pentru care ai nevoie doar sa fii in starea Theta si sa fii deschis la ce iti spun intuitia si Creatorul.

Deci, intrand in starea de meditatie Theta, vom ajunge la Creatorul a Tot ceea Ce E. Odata ajunsi acolo, vom avea nevoie doar sa cerem sa fim capabil sa citim persoana pe care vrem sa o citim.

Apoi trebuie doar sa lasam liber imaginatiei, caci intuitia si Creatorul iti vor dezvalui tot ce se poate despre acea persoana, din toate aspectele vietii sale.

Aceasta tehnica Theta este mai simpla ca si celelalte si mai usoara, deoarece, odata stapanita, vei putea sa o utilizezi chiar si in timp ce mergi.

Se poate face Citirea intuitiva asupra unei persoane si fara sa se ceara permisiunea, dar este de bun simt si de ordin moral sa ceri permisiunea persoanei respective.

Poate o sa iti plac si aceste articole: