ARHETIPUL PASIONATULUI DE MODA

ARHETIPUL PASIONATULUI DE MODĂ

 

(alte forme: Persoana care lansează o nouă modă, Stilistul, Zeul/Zeița, Manechinul, Diva)

 

Dacă:
– iubești moda, fără să fi sclava ei;
– recurgi la modă pentru a-ți dezvolta un respect de sine autentic;
– ai talentul de a arăta extraordinar indiferent cu ce te îmbraci;
– tu porți hainele, nu hainele te poartă pe tine;
– vezi frumusețea din alți oameni și îți place sp ăi ajuți să își descopere stilul personal;
– îți place să îi susții pe tinerii talentați și alți designeri creativi și alegi să le porți creațiile;
– ești un cumpărător cu simț practic și îți place să încerci stiluri noi. Ieșirile la cumpărături sunt misiuni de recunpaștere, în care cauți haine care îți întăresc puterea de sine;
– ești adesea admirat pentru stilul tău vestimentar;
– consideri că moda este forma ta de artă;
– îți stabilești propriile standarde de frumusețe și eviți să te compari cu ceilalți;

… ești un Pasionat de modă.

   Acest arhetip este unul nou, care a devenit cunoscut datorită presei, revistelor de modă și de scandal, popularității manechinelor și hainelor de firmă, influenței internetului.

 

Hainele pe care le purtăm arată lumii relația pe care o avem cu puterea pentru că înainte ca hainele să însemne modă, ele înfățișau puterea și identitatea. Croiala, materialul sau diverse talismane, erau purtate de un anumit rang social. Așadar, Pasionatul de modă și, desigur creatorul de modă, participă la un ritual al puterii. Ei sunt văzuți, remarcați, observați, prin modă.

Pentru un Pasionat de modă, îmbrăcămintea este o modalitate de exprimare a individualității sale. Acest arhetip adoră să fie remarcat, admirat și imitat. Și tot ceea ce poartă reprezintă o combinație perfectă între putere și modă. Poate face acest lucru cu ușurință pentru că se cunoaște cu adevărat. Orice haină va arăta impecabil pe oa stfel de persoană.

Pentru Pasionatul de modă, creearea unui stil personal nu este un hobby, este un lucru esențial pentru identitatea sa. Este felul lui de exprimare. Iar hainele purtate exprimă însăși spiritul unui astfel de individ.

Acest arhetip trebuie să învețe să nu se lase influențat de faptul că ar putea fi judecat după aspectul exterior și nu după valoarea individualității sale. El va trebui să fie foarte determinat să își urmeze propriul stil și să nu se lase influențat de părerile celor din jur.

Harul pasionatului de modă

Harul definitoriu al acestui arhetip este exuberanța pe care o resimte ca un entuziasm neînfrânt de a fi el însăși, de a se manifesta exact în forma în care a venit în această lume. Acest har îi influențează întraga viață. Îi sporește entuziasmul și aprecierea de sine. Un autentic Pasionat de modă este împăcat cu sine, cu ceea ce este, iar exuberanța îl face să vadă potențialul de frumusețe din viața sa și a celorlalți. Pentru a menține treaz acest har este nevoie să trăiești în prezent și să continui să descoperi bogățiile din interiorul tău și al celorlalți. Toate acestea vor spori propria frumusețe. Exuberanța te reanimă, te face să te simți viu și să realizezi că nu mai există nimeni în lumea aceasta exact ca tine.

Este grești să te iei la întrecere cu standarde de frumusețe. Indiferent de vârstă, de împrejurări, este nevoie să fi mereu împăcat cu sinele tău, să îți amintești în orice moment că acolo, în interior, există și va exista în permanență, o minunată lebădă.

Un Pasionat de modă este o persoană căreia îi place stilul, care va căuta să ducă o viață socială mondenă, să își petreacă vacanțele în stațiuni la modă, să frecventeze cluburi și restaurante de noapte. Dar, el va căuta ca întraga sa viață să fie una stilată, să existe o relație armonioasă între design, etichetă, imagine de sine. Stitul de viață al unei astfel de persoane trebuie să reflecte exact cine este cu adevărat. Numai așa va putea fi o persoană puternică, care se simte bine în propriul corp, în propriile haine,în propria minte, în propria viață.

Poți aparține acestui arhetip fie dacă ești un Pasionat învederat în modă, o persoană căreia îi plac hainele frumoase sau o persoană care ține pasul cu moda pentru a avea un anumit statut. Poți fi o persoană care ar face orice pentru a purta noile creații ale celor mai cunoscuți creatori sau o peroană care face ca orice ținută să arate impecabil. Chiar fără să fie semnate de nume celebre. Știi cum să arăți extraordinar indiferent de ocazie sau de hainele pe care le îmbraci. Și, mai mult de atât, poți face acest lucru și pentru alții. Ai ochiul format pentru frumos și ești foarte fericit să poți împărtăși cu ceilalți magia modei.

Transformarea

Pasionatul de modă nu este doar persoana care se îmbracă bine, ci este acea persoană care și-a transformat întrega viață în ceva ce exprimă propriu stil, exprimă ceea ce este ea cu adevărat.

Dacă crezi că aparții acestui arhetip poți începe să lucrezi la relația cu Pasionatul de modă din tine făcându-ți ordine în dulap și eliminând energiile stocate. Dacă nu ai o idee clară a propriului tău stil, apelează la un specialist. Găsește culorile care ți se potrivesc, mergi singur la cumpărături și scapă de părerile celorlalți. Mergi la cumpărături doar atunci când te simți bine. Doar atunci vei achiziționa lucruri potrivite cu ceea ce ești tu cu adevărat. Caută stiluri noi, crează-ți un stil propriu, care să te reprezinte cu adevărat, să îți scoată în evidență cele mai bune calități. Lucrează la forma ta fizică. Fii ferm, nu te compara cu nimeni, nu căuta acceptarea din partea celor din jur și trăiește în prezent.

Așadar ai descoperit că nu e deloc greșit să ai propriul tău stil. Ba dimpotrivă, asta înseamnă că știi mai multe lucruri despre tine decât credeai. Cu ajutorul meditației sau al altor tehnici învățate la ThetaHealing vei putea să îți dezvolți și mai mult acest potențial. Vei putea să îți consolidezi sentimentul de încredere în sine, vei putea scăpa de frica de a fi comparat atunci când aceasta apărea, vei putea împărtăși cu încredere și bucurie tot ceea ce simți fără teama de a fi judecat. Pentru că ești ceea ce exprimi, ești sincer, ai curajul de a arăta lumii cine ești cu adevărat. Fii recunoscător pentru ceea ce ești! Moda, stilul vestimentar, ineditul sunt modul tău de a te exprima. Dacă o faci fără teamă, ci cu inima curată, cu încredere și mulțumire de sine, este o dovadă că te cunoști, te accepți și îți cunoști misiunea.

Poate o sa iti plac si aceste articole:

ARHETIPUL VIZIONARULUI

ARHETIPUL VIZIONARULUI

ARHETIPUL VIZIONARULUI (alte forme: Antreprenorul, Inovatorul, Pionierul)   Dacă:             - acționezi ca un...