Abundenta

Abundenta poate fii in toate aspectele vietii unui individ, doar in cateva, sau chiar in nici unul. Multi oameni si-o doresc in cat mai multe cazuri. Dar ce este aceasta abundenta?

Abundenta este oglinda interiorului nostru. Ca o avem, sau nu, tine de ceea ce avem noi in interior. Limitarile si blocajele emotionale interioare se reproduc in realitatea exterioara prin lipsuri, goluri si nevoi nesatisfacute.

Lipsele si golurile din viata noastra vin de la faptul ca nu ne iubim indeajuns de mult pe noi insine si ca nu ne consideram merituosi. Universul ne da ceea ce cerem. Daca ceea ce credem despre noi este ca nu suntem destui de buni, sau ca nu meritam, sau ca nu este destul din orice si pentru noi, Universul va raspunde gandurilor pe care le emitem si ne va da in asa fel incat sa avem dreptate.

Fiecare om are in interiorul sau abundenta infinita. Dar aceasta nu se poate manifesta din cauza limitarii constiintei lor, prin toate convingerile negative. Un exemplu foarte comun de convingere eronata, in legatura cu situatia financiara este ca “Banul este ochiul dracului”.

Alte cateva exemple de sisteme, concepte sau obisnuinte care opresc abundenta din a se manifesta in realitatea noastra sunt concentrarea pe lipsuri, nemultumirea si convingerea ca nu e bine sa avem mai mult decat strictul necesar.

Concentrarea pe lipsuri te face sa te gandesti numai la ce ai, emitand ganduri de neavutie. Din moment ce fiecare atrage ceea ce gandeste, concentrandu-te pe lipsuri, vei face sa primesti mai multe lipsuri si sa te regasesti in noi si noi situatii in care sa te poti concentra pe aceste neavutii.

Nemultumirea, este precum concentrarea pe lipsuri, traind o stare de nemultumire, iar prin aceasta stare atragi iar si iar situatii in care sa poti retrai acest sentiment.

Sunt unii oameni care considera ca nu este bine sa avem mai mult decat este nevoie pentru a supravietui, crezand, poate ca este un pacat, sau ceva rau. Fiecare om primeste ceea ce considera ca e bine si ca merita sa aiba. Daca o persoana crede ca e bine sa aiba doar cele necesare supravietuirii, acelea le va si primi.

Dar aceasta convingere este eronata, deoarece, in aceasta lume se afla destul pentru absolut toata lumea. Aceasta convingere ,ca in lume se afla destul pentru absolut toata lumea, va ajuta la manifestarea abundentei in viata ta. Dar mai este necesar sa realizezi ca meriti sa ai tot ce iti doresti si ca esti capabil sa obtii toate cele ce le vrei.

Este nevoie sa te iubesti pe tine insuti si sa te concentrezi pe ceea ce ai in viata. De asemenea, fiind multumit/a si multumind pentru ceea ce ai deja vei crea situatii noi in care sa poti multumi din nou si din nou, aceasta insemnand ca vei avea din ce in ce mai mult.

Theta Healing poate sa ajute mult in manifestarea abundentei, invatand oamenii sa ajunga, cu usurinta, sa se iubeasca pe ei insisi si pe ceilalti, sa vada ceea ce au in viata si sa fie multumiti pentru acestea. Prin Theta Healing, oamenii pot realiza ca putem sa avem tot ceea ce ne dorim, deoarece Creatorul ne da ceea ce cerem, iar sursa lumii de abundenta este una infinita, si pentru toti.