Zâmbește! Râde! Fii fericit!

Zâmbește! Râde! Fii fericit!

Zâmbește!

Este un îndemn pe care ni-l putem aminti cu ușurință din cadrul cursurilor ThetaHealing. Ba chiar este unul din exercițiile aparținând muncii divine. Este atât de bine să zâmbești! Dar, uneori este atât de greu! Ei bine, mai ales atunci, când ești într-o stare mai puțin bună, când te trezești cu grijile zilei în minte, când ești preocupat, grăbit, prins în activitatea zilnică, istovit după o zi grea, este foarte indicat să îți amintești de acest îndemn: ZÂMBEȘTE! Și vei observa că dacă o faci, în clipa imediat următoare starea ta de spirit se va schimba. Poate că un simplu zâmbet nu îți va da soluții la provocările tale, nu te va transforma pe loc într-un individ plin de succes. Dar, cu siguranță, te va face să te simți mult mai bine. Dacă vrei să îți schimbi starea cu adevărat permite-i zâmbetului să se transforme în râs. Astfel, lucrurile se vor îmbunătății considerabil. Caută să adopți mereu o atitudine pozitivă. Ocupă-ți mintea cu gânduri vesele și fericite.

Folosește-ți energia pentru a identifica și experimenta o stare de bine. Zâmbește! Vei fi mult mai fericit, te vei putea concentra mult mai bine pe ceea ce ai de făcut, vei avea rezultate mai bune iar organismul tău îți va mulțumi. Râsul are o multitudine de beneficii asupra sănătății. Reduce nivelul de hormoni ai stresului în organism, întărește sistemul imunitar, relaxează mușchii, ameliorează durerile, reduce tensiunea arterială, previne și tratează depresia, elimină stresul și crește nivelul de energie, îmbunătățind capacitatea de concentrare. Umorul ajută la adoptarea unei atitudini optimiste asupra situațiilor dificile, dezamăgirilor sau pierderilor. Dacă zâmbești, dacă râzi, dacă ești fericit, întreaga ta viață devine una mai frumoasă. Vei fi mai optimist, mai entuziast, mai echilibrat, mai încrezător. Și toate acestea te vor ajuta să îți atingi obiectivele într-un mod plăcut. Primul pas pentru schimbarea stării este zâmbetul. Căută motive să zâmbești în fiecare zi. Dacă nu găsești, utilizează pixul! Socializează cu persoane vesele, care știu să se bucure, să râdă copios. Dacă stai lângă astfel de oameni, cu siguranță vei adopta o atitudine pozitivă, sănătoasă. Căută umorul și partea amuzantă, frumoasă a lucrurilor în tot ceea ce te înconjoară. Zîmbește-le primelor raze de soare, norilor, vântului, animalelor. Împrumută din atitudinea copiilor. Ei știu cum să fie fericiți. Derscarca sentimentele de distractie, bunadispozitie, joaca si da-ti voie sa râzi.

Poate o sa iti plac si aceste articole:

Oboseala

Oboseala

OBOSEALA                       Si tu ai parte de oboseala fara sa faci foarte multe lucruri?             Oboseala...

DESPRE ENTUZIASM

DESPRE ENTUZIASM

DESPRE ENTUZIASM Acum cativa ani pe o plaja am avut ocazia sa vad, ce inseamna sa te bucuri de viata. Era deja seara,...