​​​​Iubirea necondiționată.

Este un sentiment extraordinar. Te umple pe toate planurile, iți revarsă iubire în toate aspectele vieții, transformând-o în ceva mai bun și mai bun. Aceasta iubire o primește oricine ajunge și intra în cel de al șaptelea plan al existentei. În planul Creatorului.

Este minunat sa împărtășești și să dăruiești aceasta iubire ​​necondiționat​ă​, oricărei persoane, cunoscuta sau străin​ă​. Dacă aceasta o va accepta și va fi capabilă sa o simtă, o va transforma și pe ea în ceva mai bun.

Exista unele persoane, care, nefiind și neștiind ce înseamnă această iubire, din cauză că nu au experimentat-o niciodată, vor evita involuntar să o simtă, o vor depărta de ele și o vor elimina din aura și corpul lor, precum corpul elimină o bacterie străină sau un virus. Aceasta se întâmpl​ă​ fiindcă au anumite programe care împiedică experimentarea acestui sentiment minunat. Programele de acest gen, apar încă din copilărie.

Cu toții, în viata noastră, căutam iubirea. Căutăm sa fim iubiți și să iubim. Din această căutare pot sa rezulte sentimente pozitive și negative, de la bucurie, fericire și entuziasm datorită găsirii și obținerii iubirii, până la frică, ură și furie, fiindcă s-a pierdut sau se simte lipsa acestui sentiment. Unii reușesc sa găsească iubirea, alții nu. Cei ce nu reușesc, au parte de acest eșec deoarece ei nu se iubesc pe ei înșiși și nu înțeleg sentimentul.

Dar odată ce faci cunoștință cu tărâmul Divinității, cu cel de al 7-lea plan al existentei, vei fi plin de iubire și energie. Acest plan este locul unde se află energia creatoare pură și infinită, iubirea necondiționată, înțelepciunea absolută și adevărul absolut. Acest plan primește pe oricine ajunge acolo într-un mod natural și automat îl/o umple de iubire.

Studenții Theta Healing sunt învățați sa își creeze un drum mental către cel de-al 7-lea plan, către Creator. Asa ca și cei care nu au avut parte de senzația iubirii necondiționate, vor fi capabili sa o simtă, fără efort. Prin acest tărâm Creatorul își împărtășește înțelepciunea, adevărul, iubirea și energia. El vindeca și oferă ajutor celui ce vrea sa-și schimbe viata în bine.

Amintiți-vă, Creatorul vindecă și descarcă sentimentele, noi suntem doar martori.​​